Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen
1
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel halfvolle yoghurt
- ½ eetlepel mayonaise
- ½ theelepel kerriepoeder
- 1 snufje kurkuma
- 25 gram wortel julienne
- 3 beschuiten, volkoren
Bereidingswijze
- Kook de eieren in een pan met water in 8 minuten hard.
- Snijd ondertussen het bosuitje in ringetjes. Doe dit in een schaaltje samen met de yoghurt, mayonaise, kerriepoeder, kurkuma en de julienne gesneden wortel. Roer door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Spoel de eieren af met koud water. Pel, halveer en laat ze een beetje afkoelen. Snijd de eieren in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel in het schaaltje. Roer alles door elkaar.
- Besmeer de beschuitjes met de eiersalade en serveer op een bord.
Voedingswaarden
Kcal: 340
Eiwit: 19 gram
Koolhydraat: 26 gram
Vet: 18 gram
Terug
Eiwit: 19 gram
Koolhydraat: 26 gram
Vet: 18 gram